Sultangazi En yakın oto ekspertiz

En yakın oto ekspertiz


Oto reçete firması olarak sizlere en yakın ekspertiz hizmeti olarak çalışma yapmaktayız. sizlere kaporta boya testi hakkında bilgi vermeteyiz. 

Tıkla Ara ;    0532 513 82 36

Oto Kaporta Boya Testi
Kaporta; arabaların motor, sürücü ve yolcu bölümleri ile değer tüm parçalarını kapatan metal bölümler olmaktadır. Bu metal bölümlerde yani kaporta ve boyalarda oluşan hasarlar ise direkt olarak arabanın kullanım ömrünü ve dayanıklılığını etkileyecektir. Bu tür sorunları önceden belirlemek için de kaporta boya testi uygulanmaktadır.
Kazalı Aracın Anlaşılması Nasıl Olur?
Kaporta ve boya testleri araçların milimetrenin binde biri hassasiyeti ile yapılmaktadır. Cihazlar ile yapılacak olan boya ve kaporta kontrolleri şu işlemleri kapsamaktadır.
Gövde kontrolü
Tampon ve Travers kontrollerinin yapılması
Arka tampon, bagaj, çamurluk, tavan ile kapıların kontrolü
İç direk kısmının testi
Havuz bölümünün kontrolleri
Ön ve arka tarafın panel kontrolleri
Aracın şasi kontrolleri de uygulanacaktır.
Boya ve Kaporta Kontrolleriyle Ne anlaşılacak?
Yapılacak olan araç boya ve kaporta kontrolleri sayesinde araçların ilk durumları ile şuan ki halleri arasındaki farklar ortaya çıkartılacaktır. Araca sonradan boya yapılıp yapılmadığı, yapıldı ise hangi noktaya yapıldığı belirlenecektir. Bu belirleme sayesinde de aracın daha önceden kazaya uğrayıp uğramadığı gibi bilgiler edinilmiş olacaktır.


Sultangazi oto expertiz iletişim
İletişim numaralarımızdan bizi istediğiniz zaman arayabilir ve dilerseniz randevu alarak gelebilirsiniz. Gazi Mahallesi araç ekspertiz servisi her zaman müşterilerinin memnuniyetini öncelikli olarak görmektedir.
Oto reçete Araç ekspertiz hizmetleri.
Sultançiftliği Mahallesi, Eski Edirne Asf. No:50 D:460, 34265 Sultangazi – İstanbul
Sultangazi 2.el oto ekspertiz, Sultangazi oto ekspertiz, Sultangazi araba ekspertiz, Sultangazi araç ekspertiz, Sultangazi oto ekspertiz tavsiye, Oto Ekspertiz Sultangazi, Araç ekspertiz Sultangazi, Araba Ekspertiz Sultangazi, Sultangazi 101 nokta ekspertiz, Sultangazi Computest, Sultangazi oto ekspertiz raporu, Sultangazi ekspertiz servisi, Sultangazi oto ekspertiz servisi,

Yorumlar